Afstudeerbegeleiding bij onderzoek


Heb je hulp nodig bij je onderzoek? Ik bied begeleiding bij afstudeeronderzoek, maar ook tijdens je studie kun je bij mij terecht. Ik bied hulp en begeleiding als je vastloopt met je onderzoeksvaardigheden. Veel studenten roepen mijn hulp in tijdens hun afstudeeronderzoek. Ik begeleid studenten bij het formuleren van de hoofdvraag, het schrijven van het voorstel, de uitvoering, analyse en verslaglegging. De focus ligt daarbij op kwaliteit van onderzoek. Samen beantwoorden we de vraag in hoeverre je onderzoek betrouwbaar, valide en vooral ook bruikbaar is. Ik leg lastige onderzoeksbegrippen uit, help je je onderzoek vorm te geven. Ik gooi je de boei toe, maar jij bent degene die het onderzoek uitvoert. Het is jouw succes!

Ben je bachelor- of masterstudent? Ben je toe aan advies voor je promotieonderzoek? Heb je hulp nodig bij het uitvoeren van (afstudeer) onderzoek? Of bij het analyseren van je gegevens? Ik bied een-op-eenbegeleiding, variƫrend van afstudeerbegeleiding op hbo en wo tot phd-begeleiding (en advies). Ook kortdurende begeleiding is mogelijk, bijvoorbeeld als je voor een premaster je statistiek moet halen.

Neem contact op voor individuele supervisie. Professioneel, deskundig en onafhankelijk. De begeleiding wordt geheel op jouw wensen afgestemd. Ik bied een enkel begeleidingsgesprek, maar je kunt ook een (beperkt, standaard of uitgebreid) begeleidingstraject volgen. Dat kan door een van de door mij aangeboden begeleidingspakketten te kiezen. We kunnen ook samen een pakket op maat samenstellen. Bel of mail me voor een gratis (telefonische of online) intake.

Voer je onderzoek uit in een team; ook dan kun je mijn hulp inroepen. Ik verzorg mini-colleges, lees met je mee en organiseer intervisie en begeleiding in kleine groepen. Begeleiding bij afstudeeronderzoek in groepen is dus zeker mogelijk.

Formuleer je hulpvraag aan de hand van een paar korte vragen. Of kom gewoon langs, bel, mail of vind me op LinkedIn.

Opdrachtgevers

KIEK Zeeland
Onderzoekers van Anicura Kalmarsund in Kalmar, Zweden.
Stichting Talent naar de Top
Hogeschool Driestar Educatief
University of Curacao, department of Quality Assurance
Hogeschool Arnhem Nijmegen