Docentprofessionalisering onderzoeksvaardigheden

University of Curaçao

De Universiteit op Curaçao (UoC) is een middelgrote onderwijsinstelling waar bachelor- en masteropleidingen worden verzorgd. Daarnaast vindt in de faculteiten ook onderzoek plaats.

Als onderzoeksconsultant en ervaren docent/onderwijsbegeleider werk ik samen met het Department of Quality Assurance van de University of Curaçao. In de rol van critical friend denk ik mee over de inrichting en uitvoering van het Programma voor Academische Kwalificaties (het professionaliseringsprogramma voor de wetenschappelijke medewerkers), in het bijzonder voor het onderzoekstraject. Verder verzorg ik workshops en begeleid ik docenten op het gebied van onderzoeksvaardigheden. Ook adviseer ik bij het organiseren en begeleiden van afstudeeronderzoek en denk ik mee over de beoordeling ervan.

Vanwege de coronamaatregelen vinden alle workshops en bijeenkomsten vooralsnog online plaats. Ik hoop in de toekomst een paar weken per jaar ook ter plaatse workshops te kunnen verzorgen.

Is je opleiding toe aan een opfrisser van onderzoeksvaardigheden of wil je sparren over afstudeerbegeleiding? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!