Intervisie

De juiste vragen stellen

Goed onderzoek uitvoeren staat of valt met het stellen van de juiste vragen. Dit betekent dat je goed moet luisteren naar de wensen van je opdrachtgever, maar ook dat je tijdens het onderzoek de juiste keuzes moet maken. Vragen stellen speelt tijdens iedere onderzoeksfase een rol. We bespreken welke vragen in welke fase van belang zijn, hoe je deze kunt formuleren en op welke wijze je de kwaliteit van de onderzoeksvragen kunt monitoren. Uiteraard bespreken we jullie uitdagingen bij dit proces.

Duur

3,5 uur (1 dagdeel) inclusief pauze

Kosten

Vanaf € 1.040,-- (excl. btw; dit is een richtprijs, maatwerk is bespreekbaar)

Groepsgrootte

Maximaal 15 deelnemers

Het programma van dit dagdeel kan er als volgt uitzien:

  • Introductie deelnemers en onderwerp
  • Interactieve presentatie over het stellen van de juiste vragen. Dit onderdeel is geheel aangepast aan jullie wensen en toegepast op jullie domein en onderzoeksvragen.
  • Pauze
  • In het deel na de pauze zijn jullie aan de beurt. Dit deel wordt ingevuld na overleg. Het kan zijn dat we een stukje intervisie doen, een Q&A, we werken samen aan een casus of we discussieren over een bepaald onderwerp.
  • desgewenst is dit dagdeel aan te vullen tot een volledige dag (twee dagdelen), bijvoorbeeld door een uitgebreide intervisie sessie toe te voegen, een peer-revisie van elkaars werk, of een workshop over een ander onderwerp op het gebied van onderzoek.